Dom > O nama

Osnovan 2000. godine, Qingdao Taifoong Fodds Co., Ltd, privatna vlasništvu u Kini, postao u profesionalni proizvođač i dobavljač sa strateškim sourcing, osiguranje kvalitete i mogućnosti upravljanja lancem snabdevanja nakon više od deset godina iskustva i razvoja. Mi smo specijalizovani začina, čili i paprika u raznim raznolikost i prerađene proizvode koji se izvoze u više od 20 zemalja, kao što su Španjolska, Njemačka, Nizozemska, Mađarska, Izrael, Ukrajina, SAD, Meksiko, Tunis, Južna Afrika i sl

Mi smo se fokusirati na optimizaciju resursa da kupcima pruži tačne i pravovremene informacije kako bi se osiguralo stabilno snabdijevanje. Kroz naš jedinstveni sistem kvaliteta i sigurnost osiguranja, uvijek insistiramo na pružanje našim klijentima visoko kvalitetne, sigurne i zdrave proizvode.

Tai Fung ima 150 zaposlenika koji pokriva površinu od preko 50000 kvadratnih metara i biljnih površina od 20000 kvadratnih metara, uključujući 5000mts hladnog skladišta za skladištenje. U 2008. godini kompanija je prošao kroz HACCP hrane Safty sistema i ISO9001: 2008 sustav upravljanja kvalitetom certifikaciju, i uvijek rade i rade u strogo u skladu sa programom i način HACCP i ISO 9001: 2008 i BRC Posjedujemo profesionalnu opremu za proizvodnju, kao i najnaprednije parne sterilizacije opreme u svijetu. radionica za proizvodnju, izgrađen u skladu sa GMP standard, strogo bi se osigurala kvaliteta i sigurnost proizvoda i potpuno izbjeći kontaminacije.

U procesu zdrave organski razvoj, Taifoong je tražio nove trendove razvoja i mogućnosti od kupaca i industrijama koje trenutno služe. Uzimanje "sigurnost hrane i zaštitu životne sredine" kao ciljeve razvoja i uzimanje "upravljanje integritetom i zajednički razvoj" kao duh i svrhu, mi iskreno želimo da posluju sa cijenjenim klijentima domaćih i inozemstvu na obostranu korist.

taifoong spice paprika red hot chilly person

Napredovali smo sterilizacije parom mašina, koristi visoke temperature pare vlage za smanjivanje ili ubiti mikro. Sigurno i zdravo, nije bilo nikakvih residuation. Proizvodi sterilizirati parom može se koristiti u različite oblasti hrane, meso ribe kruh ili drugim namirnicama industrijama.

  TPC <100000cfu>   u najmanju ruku, tako da ako dodate sterilizirati parom začina u vaš glavni hranu, onda je glavni hrane sebi život će biti više nego normalna situacija.

Sterilizacija parom PAPRIKA CHILI ZAČINI

Dobro došli na naše tvornice dragom prijatelju, hajde zajedno da vidimo naše drugo lice radionica laboratorija za rublje i tako dalje. Zašto nas odabrati? Ćete znati da nakon što vidite cijeli našoj tvornici.

1) CHILI i papriku FACTORY OD 2000. GODINE

2) 100% prirodne i PURE paprikom i CHILI FACTORY

3) sterilizacije parom TRETMAN MACHINE

4) laboratoriju držati cijeli kontrolu od materijala do kraja proizvoda

5) ČIŠĆENJE RADIONICA da proizvodnja precesiraju više siguran i zdravih

6) SLJEDIVOST sistema za svaki problem se može naći razlog

PAPRIKA CHILI BASE i IZBOR MATERIJALA
RADIONICA ZA PUDER CRUSHED PAPRIKA CHILI
chilis sweet paprika xinjiang basechilli red paprika workshop
TAIFOONG INTERNA laboratorijskih testova ASTA aflatoksina okratoksina VLAGE TPC i tako dalje
100% prirodne i KVALITETAN PAPRIKA CHILI gaji OZBILJNO OSNOVU BRC HACCP KOSHER ISO HALAL
taifooong paprika powder laboratory test asta laboratory paprika chili
PAPRIKA crvena paprika RAZLIČITIH PAKET Lijepa obiteljska LOVE CHILLI PAPRIKA ZAČINI
paprika ground red spices packagetaifoong spice paprika red hot chilly person

 

Vjerujemo da je prirodno je najbolje, bez obzira na to koliko je budućnost teško, mi ćemo insistirati na sebe u sigurnom i zdravom začina suppling. Ako imate bilo kakve potrebe, pls dont oklijevanje da nas kontaktirate putem


Jenny Wang (Boss):

xjwang@taifoongfoods.com

WhatsApp i mobilne: 008613506395377


Lina Wang (Sales Manager):

linawang@taifoongfoods.com

WhatsApp i mobilne: 008618366265060


QINGDAO TAI Foong FOODS CO LTD

Madian industrijski park, jiaozhou, Qingdao, Kina

Telefon: 0086-532-87260361

Fax: 0086-532-87260363